Rechtsgebieden

Gespecialiseerd in arbeidsrecht en letselschade

Rechtsgebieden - Reijnders Vreugdenhil Advocaten

Arbeidsrecht

Wij adviseren over alle facetten van het arbeidsrecht. Van het ontslagrecht tot het actualiseren van arbeidscontracten. Wij bieden ondersteuning aan:

  • Werkgevers.
  • Werknemers.
  • Zelfstandig ondernemers.
  • Ondernemingsraden.
  • Ambtenaren.

Letselschade

Wanneer u gewond raakt door een ongeval of fout van een ander is het vaak mogelijk om de schade te verhalen op degene die het ongeval heeft veroorzaakt of diens verzekering.
De schade kan pas worden vergoed als de aansprakelijkheid voor het ongeval is erkend. Over de aansprakelijkheid adviseert Esther Reijnders u snel en duidelijk.

Contracten

De tendens is dat mensen steeds meer op andere basis met elkaar samenwerken dan op basis van het klassieke arbeidscontract. Wij kunnen u adviseren over de consequenties van de Wet DBA, de keuze voor bepaalde modelcontracten en de voorwaarden die u in aanvulling daarop zou kunnen overeenkomen.

Overlijdensschade

Wat is overlijdensschade? Overlijdensschade is niet hetzelfde als letselschade. Op de pagina ‘letselschade’ staan voorbeelden van verschillende soorten ongevallen en aansprakelijkheden. Soms is een ongeval of fout zo ernstig dat er niet sprake is van letsel maar van overlijden.

Combinatie letsel en arbeid

In sommige gevallen kleven er zowel arbeidsrechtelijke als letselschade aspecten aan een zaak. Reijnders Vreugdenhil Advocaten kan ook in die zaken iets voor u betekenen.

Advies nodig?

Dan kunt u ons altijd direct bellen, of een e-mail sturen.