Netwerk

Door de specifieke focus van RV advocaten op arbeidsrecht en letselschade hebben wij in de loop der jaren een op onze praktijk toegespitst netwerk opgebouwd van andere dienstverleners en deskundigen. Dankzij hen kunnen wij ons eigen werk extra goed doen. Maar we vinden het ook mooi als wij onze dienstverlening nog verder kunnen uitbreiden door onze klanten te laten profiteren van ons netwerk.

Zo kunnen wij werkgevers niet alleen over puur arbeidsrechtelijke kwesties adviseren, maar ook in verbinding brengen met bijvoorbeeld een arbodienst, een zelfstandig gevestigd HR-manager, een outplacement bureau, re-integratiebureau, recruitment bureau, communicatie adviseur, verander manager, pensioen adviseur, vertrouwenspersoon etc.

Voor werknemers geldt dat wij hen kunnen koppelen aan diverse andere deskundigen, zoals coaches, outplacementbureau’s, re-integratiebureau’s, recruiters  en financieel adviseurs uit ons netwerk.

In onze letselschade praktijk maken wij gebruik van medisch en tandheelkundig adviseurs die uitsluitend in slachtoffer zaken werken. Elke adviseur heeft zijn eigen specialisme.

Wanneer Emke Vreugdenhil niet zelf als vertrouwenspersoon kan optreden, kunnen wij  verwijzen naar het bureau waar zij ook is opgeleid, Van Oss en Partners in Den Bosch.